En gårdsplan med vacker skogsmatta från norr

Vill du förvandla gårdsplanen där hemma eller vid fritidsbostaden till en vacker och på alla sätt attraktiv plats för dig och din familj? Välj en lämplig del av tomten där vi kan bygga ett traditionellt trästaket och anlägga vacker skogsmatta från skogarna i norr.
Vill du också ha en eldstad? Vi kan skapa en gårdsplan som har alla element du önskar dig. Vi kan ännu krama träden när allt är klart. Avkoppling för alla sinnen! 

Kuntta Aatelia sköter leverans och anläggning av skogsmatta på gårdsplaner överallt i Finland och även i Sverige och Norge.

kuntta

Skogsmatta

Med skogsmatta avses en matta av skogsbotten som lyfts ur skogen. Den består till exempel av mossa, ljung och risvegetation. Skogsmattan skapar en naturlig skogsliknande stämning på din gårdsplan. Vad annat kan man önska sig!

perinneaita

Traditionella trästaket

Utöver skogsmatta kan du beställa traditionella trästaket av oss när du planerar gårdsmiljön. Vi bygger trästaket som är ett bekant element i det finska lantliga landskapet – enligt sekelgamla traditioner och av finskt trä.

kuntta-asennus

Förberedande åtgärder och anläggning av skogsmatta

Du får en unik, naturlig gårdsplan som är lättskött och en fröjd för ögat. Du kan glömma gräsklippningen och bara njuta av den rogivande skogsstämningen på din gårdsplan.

En unik lösning

Du får en unik, naturlig gårdsplan som är lättskött och en fröjd för ögat. Du kan glömma gräsklippningen och bara njuta av den rogivande skogsstämningen på din gårdsplan.

En allt i ett-tjänst

Vi skapar en gårdsplan med skogsmatta som en helhetslösning: vi levererar skogsmattan med våra egna fordon rakt från skogen, vi anlägger den på din gårdsplan och ger dig skötselanvisningar. Vi behov sköter vi också bevattningen av skogsmattan.

Lång erfarenhet

Vårt företag har redan mer än tio års erfarenhet av landskapsarkitektur och gårdsförnyelser. Vår erfarenhet omfattar både skogsmatta och traditionella trästaket. Vi har fått mycket positiv feedback av kunderna – bland annat uppskattas vår förmåga att hålla tidtabellerna och hantera arbetsmaskinerna skickligt. 

I samarbete

Heidi Hannus Design 
Villa Garden

045 6522 459
heidi.hannus@villagarden.fi
www.villagarden.fi

logo-design-alonen

Design Alonen

Laukaantie 30
40320 Jyväskylä

Har du frågor?

Det är bara att kontakta oss – vi svarar gärna på dina frågor! Vi är här för att hjälpa dig med allt när det gäller att skapa en vacker skogsmatta på din gårdsplan.