kuntta-hero-3

Kuntta on 100% 
luonnon omaa tuotantoa

Kuntta tarkoittaa siirrettävää metsäpohjamattoa, jossa on mukana esimerkiksi sammalta, kanervikkoa ja varvikkoa. Kuntta tuo luontevalla tavalla metsän osaksi pihaasi. Mitäpä sitä suomalainen muuta kaipaisi! 

Kuntta on ainutlaatuinen luonnonmateriaali, joka tuo metsän monimuotoisuuden ja kauneuden suoraan pihaasi. Sitä ei kasvateta, vaan se on 100% luonnon omaa tuotantoa – kerätty suoraan metsänpohjasta, missä se muutoin tuhoutuisi talousmetsän käytön yhteydessä. Kuntan elämä jatkuu uudessa ympäristössä siirron myötä. 

Kuntta Aatelia Oy toimittaa kunttaa pihoille ja vaikka rantasaunojen katoille koko Suomen alueella. Monet asiakkaistamme ovat omakotitalojen, loma-asuntojen ja kesämökkien omistajia, mutta toimitamme kunttaa myös esimerkiksi päiväkotien, koulujen ja seurakuntien pihoille ja erilaisiin maisemointikohteisiin. 

Kunttapihat avaimet käteen -periaatteella

Tarjoamme pihojen uudistukset ja maisemoinnit kuntalla ammattitaitoisesti ja kokonaisvaltaisesti. Haemme kuntan metsästä ja toimitamme sen perille yhdellä siirrolla omalla kuljetuskalustollamme. Huolehdimme myös kuntan asennuksesta paikalleen. Annamme sinulle hoito-ohjeet, jotta kuntta juurtuu ja kestää kauniina pitkään. Sopimuksen mukaan hoidamme myös kuntan kastelun jatkossa.

Jäikö jotain kysyttävää

Älä epäröi ottaa yhteyttä — vastaamme mielellämme kysymyksiisi! Olemme täällä auttaaksemme sinua kaikissa kauniin kunttapihan rakentamiseen liittyvissä asioissa.